Britt Ziwes

Velkommen til. Tak fordi du er her!

Mit navn er Britt, og jeg er yogalærer, stoleyoga-instruktør og yogaterapeut. Som yogaterapeut interesserer jeg mig for, hvordan jeg kan arbejde helbredende og forebyggende med yoga.

Jeg har undervist i StoleYoga siden 2008.

Min mission er at gøre yoga tilgængelig for alle - uanset alder og helbred. Og alle kan dyrke yoga. Hvis du kan trække vejret, kan du dyrke yoga.

Men mange, som ikke søger almindelige yogacentre af forskellige årsager, får aldrig mulighed for at få glæde af alle yogaens fordele.

Jeg er midtvejs i livet - og blev mor meget sent, så min helt store motivation i forhold til at dyrke yoga er at holde mig selv så frisk og mobil så længe som muligt, så jeg kan være der for min søn og mine børnebørn.

Jeg har har i samarbejde med Ældre- & Handicapforvaltningen udviklet instruktørkurserne og materialerne, som jeg tilbyder her på siden. 

Jeg har siden 2010 uddannet StoleYoga instruktører. I dag tilbydes disse kurser som onlinekurser, og det er de bestemt ikke blevet ringere af. Tværtimod.

Her kan du også finde lydfiler og yogaprogrammer. Det kan være, at du vil bruge dem selv, og det kan være, at du vil hjælpe andre.

Hvis du har spørgsmål til de produkter, som jeg tilbyder, er du altid meget velkommen til at kontakte mig herunder.

Kærlig hilsen Britt Ziwes

Har du spørgsmål?

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.