Yoga med Britt
Anette Vendelboe - Instruktør

“Først 1000 TAK for et super godt kursus! Jeg fik rigtig meget med mig – og nye øvelser er allerede afprøvet blandt mine kursister i Ebeltoft ”

Instruktør

Yoga med Britt
Dorte Eifer - Instruktør

“Jeg bruger stadig det senioryoga, som jeg lærte i 2015! Jeg har siden 2015 haft ca 200 timer med udviklingshæmmede, og det har været fantastisk!”

Instruktør

Yoga med Britt
Anita Anker - Instruktør

“Mange tak for endnu et godt og givende kursus! Jeg fik i går 2 nye tilmeldinger til mit yogahold, og jeg føler mig bare tryg i at skulle undervise, for dine manualer er bare så brugervenlige – og jeg kan forberede mig – uden at det tager for megen tid!
”

Instruktør

Yoga med Britt
Jette Thomasen - Instruktør

“Hej Britt. Det var et super godt kursus. Jeg er virkelig begejstret for det. Er helt optændt af den hellige yogaild. Jeg bruger en del af øvelserne hver uge sammen med beboerne. Vejrtrækning har hjulpet os rigtig meget til at det lykkes for flere og flere.”

Instruktør

Yoga med Britt
Vibeke Svane - Instruktør

“Jeg bruger programmerne fra kurset, for det er tidsbesparende. Fremmødet er flot, og de er vældig interesserede i yoga. De synes det er spændende at blive udfordret på en anden måde end ellers. De har alle været gode til at tage imod. Der er ikke noget, der ikke har fungeret. 
Tak for et godt kursus.”

Instruktør

Yoga med Britt
Mette Gram - Instruktør

“Føler mig beriget på så mange måder!! Er gennemgående glad og føler mig klar til at undervise.
 Glæder mig til at komme i gang. Tusind tak for en dejlig weekend. Sommerhilsner fra en glad instruktør”

Instruktør